OHRPFLEGE 50 ML

800.00 ден

ПРЕВЕНТИВНИ КАПКИ ЗА ХИГИЕНА НА УШИТЕ КАЈ КУЧИЊА И МАЧКИ – OHRPFLEGE 50 ML

 

Опис

Ги чисти и негува ушите користејќи нежни супстанции, ги стимулира механизмите за самочистење
на ушите, а во исто време ги дезодорира ушната школка и слушниот канал. Ја отстранува
нечистотијата и ушната маст во увото. Редовното чистење и нега обезбедува ефикасна заштита од
нечистотија во ушите и придружните иритации како чешање и прекумерно триење на ушите.
Пакување : 50 мл