Производи

Квалитетно и проверено!

БРЕНДОВИ

Пребарувај по категорија

ЕЛЕКТРОНСКИ ВЕСНИК

Со еден клик до бесплатни информации. доставете го Вашиот маил и бидете секогаш инфоприрани навремено

kinoteka

БЛОГ

ГРИЖА И ХРАНЕЊЕ НА КУЧКИ ВО ЛАКТАЦИЈА

Докажано е дека мајчиното млеко е најдобра храна за новородените. Направени се студии со неколку раси за да се покаже поврзаноста на кондицијата на мајката со создавањето на млеко со висока нутритивна вредност. Студиите потврдиле дека мајката ке произведе доволно квалитетно млеко за нејзиниот потомок дури и ако нејзината кондиција е намалена. За совесните одгледувачи […]

КАКО ДА ЈА ОДБЕРЕТЕ ВИСТИНСКАТА ХРАНА ЗА ВАШИОТ МИЛЕНИК

Правилната исхрана е од пресудно значење за здравјето. Денешниот брз начин на живот оневозможува готвење , но тоа бара и одредено познавање од нутриционизмот и физиолошките потреби на кучињата и мачките. Од таа причина е развиена индустријата за производство на дехидрирана храна . Под тој поим се подразбира избалансирана и потполна храна од природни суровини […]

ЕУКАНУБА ПРЕМИУМ ХРАНА ЗА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ

Правилната исхрана е од пресудно значење за здравјето на милениците . Денешниот брз начин на живот оневозможува готвење , но тоа бара и одредено познавање од нутриционизмот и физиолошките потреби на кучињата и мачките. Од таа причина е развиена индустријата за производство на дехидрирана-гранулирана сува храна . Под тој поим се подразбира избалансирана и потполна […]