ЗА НАС

Ветеринарна амбуланта Ветколл во служба на здравјето на милениците!

Ветеринарната амбуланта  Ветколл е основана во 1993 година и е првата приватна  амбуланта за мали  животни.  Основана е од Др.вет.Мед. Перо Божиновски кој е специјалист за мали жиовтни и Меѓународен кинолошки судија за сите раси на кучиња.

 Изборот на ветеринар често се сведува на доверба, а ние ја почитуваме довербата што ни ја даваат сопствениците на домашните миленици со тоа што се трудиме да ги подобриме нашите услуги секојдневно . Ние веруваме во учењето нешто ново секој ден и се трудиме   тоа знаење да го споделиме со вас  за да бидете подговени  за секоја ситуација со вашиот миленик. Да се има  улога во животното патување на вашиот најдобар пријател е привилегија која не е лесна за носење . Без разлика каде е вашето домашно милениче на тоа патување, можете да сметате на нас дека ќе бидеме тука за вас и вашиот миленик во секое време преку нашето искуство и пред се поттикнати од љубовта кон животните .

Во склоп на нашата амбуланта функционира и Пет шоп каде може да ги најдете производите на марките ЕУКАНУБА, ФОРТАН , ДР.ВЕТ. чии увозници сме.

Доколку не можете да не посетите  можете да си  нарачате  онлине на www.vetkoll.com.mk и ние ќе ви ja доставиме робата до вашиот дом.