Ветеринарна амбуланта

УСЛУГИ

1. ПРВЕНТИВА
– ВАКЦИНАЦИИ
– ПРОЧИСТУВАЊЕ ОД ЕНДОПАРАЗИТИ _ВНАТРЕШНИ ПАРАЗИТИ
– ПРОЧИСТУВАЊЕ ОД ЕКТОПАРАЗИТИ-НАДВОРЕШНИ ПАРАЗИТИ (БОЛВИ, КРЛЕЖИ,ВОШКИ)
2. ПРЕГЛЕДИ
3. КЛИНИЧКО ЛАБОРАТОРИСКА ДИЈАГНОСТИКА
4. ЕХО ДИЈАГНОСТИКА
5. КОМПЛЕТНА ДЕРМАТОЛОШКА ДИЈАГНОСТИКА
6. ХИРУРГИЈА
7. ЧИСТЕЊЕ НА ЗАБЕН КАМЕН
8. ЛАБОРАТОРИСКИ ИСПИТУВАЊА
9. НУТРИЦИОНИСТИЧКИ СОВЕТИ
10. МИКРОЧИПИРАЊЕ
11.КОЗМЕТИЧКИ УСЛУГИ
– ШИШАЊЕ,
-БАЊАЊЕ,
-СРЕДУВАЊЕ НА МИЛЕНИЦИ -ГРУМИНГ,
-СЕЧЕЊЕ НОКТИ,
-ЧИСТЕЊЕ УШИ
-ТРЕТМАНИ ПРОТИВ БОЛВИ И КРЛЕЖИ
12. ИЗДАВАЊЕ НА ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО СТРАНСТВО СО ПОТРЕБНИ КРВНИ АНАЛИЗИ